a future to believe in

A future to believe in, meer dan alleen de titel van het open huis wat we onlangs samen met jullie vierden maar ook de instelling we bij ons dragen in deze bizarre tijd. Het is vervelend om geen grip te hebben op deze situatie maar tegelijkertijd mooi om te zien dat we gezamenlijk de maatregelen opvolgen om het virus in te dammen en er straks sterker uit te komen.

Afgelopen donderdag 12 maart hadden we ons huis geopend waarbij kort voor ontvangst van alle genodigden in de persconferentie werd gemeld maatregelen te nemen om verdere verspreiding van dit virus te voorkomen. Ontzettend vervelend om dan last-minute alles af te moeten blazen dus we hebben alle maatregelen genomen om hier zoveel mogelijk gehoor aan te geven.

Uiteindelijk stonden we alsnog met ongeveer 100 man op een bijzondere manier met gepaste afstand bij elkaar. Een middagprogramma bomvol met sprekers als Virginia Yanquilevich, CEO van Dopper met haar inspirerende verhaal hoe zij bij Dopper dag in dag uit de strijd aan gaan tegen het gebruik van single-use plastics en daarmee vechten voor kristal helder water voor iedereen.

Na een dag vol ellebogen gegeven te hebben en ontzettend veel alcoholische… desinfectiegel. Enfin, we hebben enorm genoten van jullie aanwezigheid, inbreng en enthousiasme die we van jullie gewend zijn.

Een dag later komt pas het besef dat het ons allemaal heel erg raakt. Niet op de eerste plaats de financiële problemen die het met zich mee brengt maar mooi om te zien dat we in tijden van crisis meer om elkaar geven dan ooit tevoren en we samen de schouders eronder zetten.

Nog mooier dat de eerste resultaten van natuurverschijnselen weer verwijzen naar ons evenement van de dag ervoor namelijk dat alle wateren in Venetië die door de lockdown in Italië zijn gekalmeerd en kristalhelder blijken te zijn!

Nog meer positief nieuws, dingen waar wij echt blij van worden? Dat is de luchtkwaliteit van de steden waar onze Alibaba en Aliexpres artikelen vandaan komen. Ook vanwege de lockdown in China kwam de productie stil te liggen. Wat er ontstond is op zijn minst opmerkelijk want er verscheen een strak blauwe hemel.

Bijna onwerkelijk om te zien als je de slechtste dag in Beijing vergelijkt met een dag als vandaag. Schone lucht, iets waar China al jaren voor strijd maar nu geforceerd tot stand is gekomen. Positieve effecten op mens en milieu als gevolg zien wij graag na deze pandemie alleen maar meer! Maar voor nu heel veel sterkte en gezondheid gewenst.

Natuurlijk hebben ook wij onze maatregelen getroffen om het werk alsnog zo goed mogelijk door te kunnen zetten. Showroom bezoeken zijn op dit moment alleen mogelijk op afspraak. Verder zijn wij telefonisch en per mail bereikbaar zoals je van ons gewend bent maar dan vanuit huis.

Laten we samen op zoek gaan naar de gezondste werkomgeving! A future to believe in.

OOK INTERESSANT

vanuit het hart – Willemijn Peeters

Meet Niki & Boudewijn

vanuit het hart – Wilbur van der Velde

Deel artikel: