cantor. wie zijn wij?

Cantor is leverancier met een duurzame design collectie aan meubilair voor o.a. kantooromgevingen. Meubilair dat is ontworpen en geproduceerd door diverse duurzame ondernemers vanuit de circulaire gedachte dat grondstoffen en producten optimaal worden benut.Cantor is leverancier met een duurzame design collectie aan meubilair voor o.a. kantooromgevingen. Niet alleen het kwalitatieve en esthetisch verantwoorde eindresultaat van deze design producten is van belang, maar voornamelijk ook de circulariteit.

Het meubilair is ontworpen en geproduceerd door diverse duurzame ondernemers vanuit de circulaire gedachten dat producten hun waarde behouden, hergebruik stimuleren en zo min mogelijk afval creëren. Zó dat grondstoffen en producten optimaal worden benut. We streven met dit collectief dan ook naar oneindig circulair inzetbaar meubilair.

Het leuke aan Cantor vinden wij de diversiteit van onze partners. De een ziet waarde in de enorme hoeveelheid afval die we hebben gecreëerd, stroopt de mouwen op en gaat oplossingen zoeken om van deze grondstoffen producten te ontwikkelen om daarmee deze afvalberg te reduceren.

De ander anticipeert en houdt er continu rekening mee dat de producten zó ontwikkeld moeten zijn dat ze oneindig mee gaan. Je ziet maar dat je op verschillende manieren naar duurzaamheid en circulariteit kan kijken. Maar het heeft allemaal een en hetzelfde doel; zo min mogelijk afval creëren, alle grondstoffen in leven houden en gezamenlijk goed voor onze planeet en leefomgeving zorgen.

Van vergadertafels tot aan modulaire wandbekleding, Cantor beschikt over een ruime collectie aan design producten voor de zakelijke markt. Cantor gelooft in een duurzame wereld zonder daarbij in te leveren op esthetisch en functioneel gebied. In samenwerking met diverse kwalitatieve producenten, die de collectie hebben ontworpen en geproduceerd, is Cantor dé leverancier van nu.

OOK INTERESSANT

vanuit het hart – Willemijn Peeters

Meet Niki & Boudewijn

vanuit het hart – Wilbur van der Velde

Deel artikel: