Onze producten

Previous
Next

Able

Geen EUR-pallet met statiegeld maar pallets voor eenmalige verzending van goederen. Dat ze nog bestaan zou eigenlijk verboden moeten worden. Tot die tijd worden er door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt prachtige tafelbladen van gemaakt.

 

A-lowha

Niet vanwege de grondstoffen maar vanwege zijn lange levensduur, is HPL een veel voorkomend materiaal als werkblad. De complete A-lowha collectie is gemaakt van Eco-HPL, het eerste 
HPL blad vrij van formaldehyde en phenol.

Previous
Next
Previous
Next

Andy & Bendy

Oorspronkelijk bedoeld als tussenpaal die deel uitmaakt van een hekwerk. Helaas eindigden deze onderdelen als snijverliezen in de afvalbak om omgesmolten te worden. Het eindproduct vormt een designlamp die je overal kunt ophangen.

Archy

Stukadoors maken altijd meer stuc aan dan nodig en zitten daardoor altijd opgescheept met het residu van hun project. Gips afvoeren bij een afvalverwerker kost de stukadoors geld en als ze het schoon bij ons afgeven maken wij er weer mooie lampen van.

Previous
Next
Previous
Next

Emotion

Oude matrassen en banken vermaalt, gereinigd en opnieuw geperst tot schuimblokken afgewerkt met een ecologische coating op basis van schaafsel uit de leerproductie. Afval- en reststromen die samenkomen in een collectie aan zachte modulaire zitelementen.

Clip-Board

Deze serie is gebaseerd op de basisprincipes van de zwaartekracht om te komen tot structurele stabiliteit. De Clip-board serie bestaat uit een modulaire tafel, bank en picknicktafel. Onderling te combineren en eenvoudig uit elkaar te halen en op te bergen.

Previous
Next

Feltplants

Planten zijn goed voor de luchtkwaliteit en sfeer op
de werkplek maar duurzaam is het niet om grote tropische planten te kweken. De Feltplants zijn naast je echte planten een eyecatcher gemaakt vanuit 100% natuurlijk wolvilt met een kern van hergebruikt PVC.

Previous
Next
Previous
Next

Fency

Een wandsysteem waarvan het stalen frame het snijverlies is bij het op maat maken van een hekwerk. De verschillende schappen zijn, in samenwerking met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, van afval pallets en gerecycled acrylaat gemaakt.

Holm Chair

Kunststof wordt nog altijd in grote aantallen geproduceerd en bij iedere badge heb je te maken met een eerste hoeveelheid dat niet geschikt is voor het eindproduct. Wij geven dit kunststof alsnog een leven in de vorm van de kuip van deze stoel.

Previous
Next

De Optimist

Glas dat van A naar B moet worden vervoerd is altijd stevig verpakt in onverwoestbare transportkisten vol met pijlen en optimistische teksten. Zonde dat deze kisten maar eenmalig worden gebruikt, wij maken van dit kwalitatieve hout dan weer mooie tafelbladen.

Spool

De Spool was oorspronkelijk een onderdeel uit een lasapparaat omwikkeld met lasdraad. Als daar te weinig lasdraad op zit voor het volgende project gaat er al gauw een nieuwe spoel op. Dan veranderen wij dit afvalproduct tot een nieuwe designlamp.

Previous
Next
Previous
Next

Valence

Een modulair wandsysteem opgebouwd vanuit zeshoeken. Ieder element is gemaakt van een gerecycled of natuurlijk materiaal en heeft zijn eigen functie. PET-vilt voor de akoestiek, kurk als prikbord, acrylaat als whiteboard en bio-giethars als plantenbak.

Kruk

Kruk is ontstaan vanuit de beschermkapjes die van korte duur bevestigd zijn op de wielen van bureaustoelen van Interstuhl. Een afvalstroom die goed te recyclen is tot een sterk materiaal. Kruk is geschikt voor binnen en buiten. 

Onze collecties

Graag even de brochure inzien?

Circulair

Duurzaamheid

Word klant

Bel ons