Vanuit 't Hart

Speciale editie - Glue Amsterdam

3X MUST SEE TIPS
VOOR GLUE AMSTERDAM
CONNECTED BY DESIGN
| 16 - 19/09

GLUE IS EEN VIERDAAGSE DESIGNROUTE VOOR ONTWERPERS, ARCHITECTEN, MERKEN, SHOWROOMS, GALERIES, ARCHITECTENBUREAUS EN ANDERE CREATIEVEN. BROEINEST AMSTERDAM OPENT DE DEUREN VAN HAAR MATERIALENBIBLIOTHEEK TIJDENS DEZE DAGEN. WE VROEGEN SPIN IN HET WEB VAN BROEINEST, PETER van DEN IJSSEL, OM DE 3X MUST SEE VAN GLUE EDITIE 2021.

1 - Broeinest A'dam

Een absolute must see tijdens GLUE is natuurlijk Broeinest ADAM. Samen met onze partners Cantor, De Ploeg, Finsa, IVC Commercial, Refin en Wiesner-Hager opent onze materiaalbibliotheek haar deuren voor het publiek. We zullen een aantal speciaal ontworpen presentaties laten zien met bijzondere materialen. Ik wil niet te veel kwijt, maar… denk aan modulair meubilair die je kunt verwisselen, bijzondere stoffen of designparels gemaakt van afvalmateriaal. Daarnaast organiseren we ook een reeks kleine events voor zowel professionals als het grote publiek. Zo hebben we een ronde tafel gesprek met Finsa, samen met nationale en internationale architecten en sprekers. Op vrijdagavond doen we gezamenlijk met onze zes partners een ‘Small Talk Friday’ met leuke en snelle presentatie over verschillende onderwerpen. In het weekend organiseren we een ‘Brunch & Touch’ en zijn er workshops gericht op tactiele ervaringen voor het hele gezin.

Adres: Aambeeldstraat 10 | 1021 KB, Amsterdam

2 - Rive Roshan in Milten

Rive Roshan is de artistieke praktijk van Ruben de la Rive Box en Golnar Roshan. Rive Roshan is onlangs verhuisd naar hun nieuwe studio en tentoonstellingsruimte en zal hun deuren openen met een nieuwe tentoonstelling die wordt gelanceerd tijdens Glue.

Adres: Th. K. van Lohuizenlaan 202 | 1095 DW, Amsterdam

3 - Mae Engelgeer

Mae is een geweldige ontwerpster als het gaat om subtiele kleurenpaletten, patronen en lineaire elementen. Ze staat bekend om haar samenwerking met merken als CC-Tapis, Cor Unum en Auping. Maar heeft ook een bijzondere eigen collectie.

Adres: Friday Next Studio - HUB | Pilotenstraat 18c | 1059 CJ, Amsterdam

Peter heeft meer tips gedeeld om jouw GLUE designroute compleet te maken. Klik hier voor alle tips van Peter van den IJssel.