Ons verhaal

Cantor is een platform en beschikt over een uitgebreide duurzame design collectie aan meubilair; ontworpen en geproduceerd door diverse ontwerpers van eigen bodem. We geloven in een duurzame wereld zonder in te leveren op esthetisch en functioneel vlak. De producten zijn ontwikkeld vanuit de circulaire gedachte dat grondstoffen en producten optimaal worden benut en hergebruikt kunnen worden.

Op unieke wijze van afval naar design

Door diverse ontwerpers is de collectie ontwikkeld die varieert van een vergadertafel tot aan modulaire en akoestische wandbekleding. De producten uit de collectie zijn gemaakt van bijvoorbeeld materialen die vanwege een kleine afwijking zijn afgekeurd, van natuurlijke materialen die in ieder geval potentie hebben om terug te komen in de cirkel en/of van grondstoffen die een eerder leven achter de rug hebben. Zo is verlichting ‘Archy’ ontstaan vanuit rest stuc materiaal dat, door een eigen ontwikkelde calcineermachine, terug wordt gebracht naar kristallen en gegoten wordt in een mal. Dit proces kan oneindig worden herhaald.

Van vergadertafels tot aan modulaire wandbekleding, We beschikken over een ruime collectie aan design producten voor de zakelijke omgeving. We richten ons op een netwerk aan dealers, interieurarchitecten en projectinrichters met als doel interieurs van o.a. zakelijke omgevingen mooier, functioneel en duurzamer te maken.

We hebben Cantor opgezet om een brug te leggen tussen jonge ondernemers en de zakelijke omgeving met als doel interieurs mooier voor het oog van de opdrachtgever, duurzamer en prettiger werken voor ons allemaal te maken

Ons team

Wilbur

Wilbur

Directeur

Annemarie

Annemarie

Marketing & Communicatie

Bjorn

Björn

Front Office

Danny

Danny

Salesmanager

Aad

Aad

Accountmanager

Emilie

Emilie

Marketing & Architecten

Melvin

Melvin

Inkoop & Logistiek

Esther

Esther

Front Office

Joost-1

Joost

Technisch adviseur

Martijn

Martijn

Service

Richard

Richard

Systeembeheer

Marja

Marja

Financiële Administratie

Norbert

Norbert

Sales

Olivier

Olivier

Sales

veronica

Veronica

Front Office

Ron

Ron

Service & Logistiek

Ronald

Ronald

Sales

Sven

Sven

Financiële Administratie

Onze partners

Previous
Next