Ons verhaal

Cantor is leverancier met een duurzame design collectie aan meubilair voor o.a. kantooromgevingen. Meubilair dat is ontworpen en geproduceerd door diverse duurzame ondernemers vanuit de circulaire gedachte dat grondstoffen en producten optimaal worden benut.

Niet alleen het kwalitatieve esthetisch verantwoorde eindresultaat van deze design producten is van belang, maar voornamelijk ook de circulariteit. Het meubilair is ontworpen en geproduceerd door diverse duurzame ondernemers vanuit de circulaire gedachten dat producten hun waarde behouden, hergebruik stimuleren en zo min mogelijk afval creëren. Zó dat grondstoffen en producten optimaal worden benut. We streven met dit collectief dan ook naar oneindig circulair inzetbaar meubilair.
Het leuke aan Cantor vinden wij de diversiteit van onze partners. De een ziet waarde in de enorme hoeveelheid afval die we hebben gecreëerd, stroopt de mouwen op en gaat oplossingen zoeken om van deze grondstoffen producten te ontwikkelen om daarmee deze afvalberg te reduceren.
De ander anticipeert en houdt er continu rekening mee dat de producten zó ontwikkeld moeten zijn dat ze oneindig mee gaan. Je ziet maar dat je op verschillende manieren naar duurzaamheid en circulariteit kan kijken. Maar het heeft allemaal een en hetzelfde doel; zo min mogelijk afval creëren, alle grondstoffen in leven houden en gezamenlijk goed voor onze planeet en leefomgeving zorgen.
Van vergadertafels tot aan modulaire wandbekleding, Cantor beschikt over een ruime collectie aan design producten voor de zakelijke markt. Cantor gelooft in een duurzame wereld zonder daarbij in te leveren op esthetisch en functioneel gebied. In samenwerking met diverse kwalitatieve producenten, die de collectie hebben ontworpen en geproduceerd, is Cantor dé leverancier van nu.

 

Samen met Velto Interstuhl hebben we het nieuwe circulaire collectief Cantor opgezet om een brug te leggen tussen jonge duurzame ondernemers en de zakelijke markt met als doel interieurs mooier voor het oog van de klant, prettiger werken en duurzamer voor ons allemaal te maken.

Onze stoelen worden al op een ‘Duitse degelijke’ duurzame manier geproduceerd, gemaakt van herbruikbare grondstoffen, in een energie neutrale fabriek in het bosrijke Zuid-Duitsland in samenwerking met andere lokale fabrieken waarbij alleen maar lokale bewoners werkzaam zijn en zeer betrokken bij de hele Interstuhl Familie, net als wij. Maar er is meer dan alleen een bureaustoel.
Met Cantor richten we ons op een netwerk aan dealers, interieurarchitecten en projectinrichters met als doel op grote schaal interieurs van o.a. kantooromgevingen mooier voor het oog van de klant, prettiger werken voor de werknemer en duurzamer voor ons allemaal te maken.
De vraag nam toe naar duurzaam meubilair, en dat merkte je aan alle grote bedrijven die hier hun eigen businessmodel van maakten nog steeds gericht op winst maximalisatie maar dan door hergebruik van hun eigen materiaal. Wat zonde aan dit verhaal is, is dat er ook jonge ondernemers vaak startups zijn die omkomen in al het marketinggeweld van de grote leveranciers.
Juist hierom hebben we samen met Velto het nieuwe circulaire collectief Cantor opgezet om een brug te leggen tussen jonge duurzame ondernemers en diverse partijen op de zakelijke markt. Deze ondernemers hebben hun handen vol aan het ontwerpen en produceren van mooie duurzame producten en verdienen meer aandacht en ook een plek tussen de grote traditionele meubelleveranciers. Er is zoveel meer dan het standaard  vergader- of werkplek meubilair.

Ons team

Aad

Aad

Key Accounts

Annemarie

Annemarie

Marketing

Bjorn

Björn

Front Office

Danny

Danny

Verkoopleider

Diederik

Diederik

Circulair Adviseur

Emilie

Emilie

Marketing en Architecten

Esther

Esther

Front Office

Joost-1

Joost

Service

Lucienne

Lucienne

Front Office

Martijn

Martijn

Service

Marja

Marja

Administratie

Melvin

Melvin

Inkoop en Logistiek

Norbert

Norbert

Salesmanager

Olivier

Olivier

Salesmanager

Richard

Richard

Systeembeheer

Ron

Ron

Service en Logistiek

Ronald

Ronald

Salesmanager

Sven

Sven

Financiële Administratie

veronica

Veronica

Front Office

Wilbur

Wilbur

Directeur

Onze partners

Previous
Next