about

Cantor is een merk van uniek designmeubilair uit Nederland. We zijn experts en inspirators voor het realiseren van een duurzaam zakelijk interieur. Bij Cantor geloven we in lokale ambacht, kwaliteit en in producten die van positieve invloed zijn op het milieu en de werkomgeving.

waarom een duurzame werkomgeving belangrijk is

We besteden tijdens ons leven heel wat uren aan werken. In de hedendaagse maatschappij zijn wij ambassadeur van onze toekomst en daarmee ook van onze eigen omgeving. Een goede werkplek is daar een onmisbaar en belangrijk onderdeel van! De behoefte naar gezonde, kwalitatieve en inspirerende werkomgevingen groeit. Interieurs die op een slimme manier tegelijkertijd bijdragen aan de kwaliteit van leven en werken.

WELKE IMPACT HEEFT EEN WERKOMGEVING

0 %

Een gezonde en inspirerende werkomgeving zorgt voor een stijging van de productiviteit met 17%

0 %

95% van de werknemers gelooft dat een werkomgeving een symbool is dat aantoont hoeveel de organisatie, waar ze voor werken, hen waardeert

0 %

De prestaties van werknemers nemen met 30% toe door een combinatie van meditatie, yoga, powernaps en massages op de werkvloer toe te passen

0 %

70% van de werknemers wil dat thuiswerkapparatuur duurzame, energiezuinige producten zijn of ten minste verspilling verminderen

op maat gemaakt

Een interieur is een afspiegeling van een organisatie en haar gebruikers. Samen met onze partners helpen we jou graag met op een maat gemaakt advies.

that's us

In 2018 hebben we Cantor opgezet om jonge ontwerpers en de zakelijke interieurmarkt met elkaar te verbinden.

Van vergadertafels tot aan modulaire wandbekleding, Cantor beschikt over een ruime collectie aan design producten. Met ons ruim 40 jaar ervaring in deze branche, zijn we ons er elke dag van bewust dat we verantwoordelijkheid hebben en goed moeten omgaan met onze planeet. We dagen andere organisaties uit om ook hun werkomgevingen in balans te brengen. En dus zorgen we ervoor dat de producten die wij aanbieden méér zijn dan alleen esthetisch en functioneel. Alle producten zijn gemaakt van een organisch kwalitatief materiaal of ontwikkeld door upcycling vanuit een grote reststroom om zo de afvalberg te reduceren.

Het leuke aan Cantor vinden wij de diversiteit van onze partners die de collectie hebben ontworpen en geproduceerd. De een ziet waarde in de enorme hoeveelheid afval die we hebben gecreëerd, stroopt de mouwen op en gaat oplossingen zoeken om vanuit deze grondstoffen te ontwerpen en te ontwikkelen. De ander ontwerpt vanuit een functie en zoekt daarbij het meest geschikte en gezonde materiaal.

duurzaam gefabriceerde blokken