can·stories

can·stories

EVENTS - GLUE AMSTERDAM

cantor x Broeinest

EVENTS: GLUE AMSTERDAM

Join de vierdaagse designtour door Amsterdam. GLUE verbindt ontwerpers, architecten, merken, showrooms, galeries, academies en velen andere locaties met elkaar en zorgt voor een inspirerend programma. Save the date to join Cantor bij Broeinest Adam. 

IN GESPREK MET

no screw,
no glue

Van bamboe tot ecoboard. Geen schroeven, geen lijm, maar één materiaal. Davine Blauwhoff is een zeer gedreven product vormgever die haar studies binnen Nederland zo heeft weten in te vullen, dat haar kennis van natuurlijke materialen goed van pas komt in de ontwerper die zij nu is.

 

UITGELICHT - MATERIALEN

organische gekleurde houtvezels

MATERIALEN: VALCHROMAT

Valchromat is een uniek product dat de natuurlijke eigenschappen van hout combineert met de helderheid en sprekendheid van kleur. Het is een plaat geperst van houtvezels, afkomstig van rest- en afvalstromen. Iedere vezel wordt..

VANUIT 'T HART

3x Must See tips GLUE Connected by Design

VANUIT ‘T HART – SPECIALE EDITIE

Peter van den IJssel is Spin in ‘t Web bij Broeinest Amsterdam en geeft zijn 3x Must See tips voor GLUE Connected By Design | 16 – 19/09; het vierdaagse event voor ontwerpers, architecten, merken, showrooms, galeries, architectenbureaus en andere creatieven.

overzicht

Lookbook 2021

Het verhaal achter: Hook’d

vanuit het hart – GLUE A’dam

bamboe: het groeit als kool!

vanuit het hart – Jeroen Bomers

no screw, no glue

oneindigheid van Georg Cantor

cantor. wie zijn wij?

circulaire transitie

valchromat

anderhalve samenleving

hoe het begon

a future to believe in