dutch design.

Onze meubel collecties komen tot stand in Nederland. In het proces van verzamelen, bedenken en uitvoeren, staan lokaal en milieu centraal. De ontwerpers van de producten zijn echte bedenkers en makers en werken het liefst zoveel mogelijk met hoogwaardig materiaal. Onze collecties worden gekenmerkt door hun materialisering en integere design met een humoristische twist.

EEN POSITIEF EFFECT

Van een hergebruikt stalen hekwerk tot aan bamboe en ecoboard: de producten uit onze collectie zijn voornamelijk gemaakt van organische grondstoffen of gerecyclede materialen. Ideaal voor een gezonde werkomgeving zijn de materialen van organische stoffen, oftewel biobased materialen. Deze zijn vrij van toxische stoffen, van goede kwaliteit en groeien snel weer terug. Daarnaast onderscheiden zij zich in hun natuurlijke en tactiele uitstraling. En dat zorgt weer voor een fris interieur dat de mind weer een goede boost geeft.

Van een hergebruikt stalen hekwerk tot aan bamboe en ecoboard: de producten uit onze collectie zijn voornamelijk gemaakt van organische grondstoffen of gerecyclede materialen. Ideaal voor een gezonde werkomgeving zijn de materialen van organische stoffen, oftewel biobased

materialen. Deze zijn vrij van toxische stoffen, van goede kwaliteit en groeien snel weer terug. Daarnaast onderscheiden zij zich in hun natuurlijke en tactiele uitstraling. En dat zorgt weer voor een fris interieur dat de mind een goede boost geeft.

kenmerken collecties.

één materiaal

Design waarbij gebruik is gemaakt van één natuurlijk materiaal en de constructie van het ontwerp op een subtiele manier zichtbaar blijft. Het geheel geeft een functionele en een onderscheidende herkenbare expressie.

een vorig leven

Het verlengen en verbeteren van de levensduur en ontwerpen vanuit het bestaande materiaal. Het design toont zijn geschiedenis.

van afval naar design

Afgedankt materiaal dat wordt omgezet naar een hoogwaardig product. Uitgangspunt is; waardevol rendement halen uit een grote reststroom dat voorheen het milieu vervuilden.

benieuwd naar producten uit
de collecties?

Ontdek de producten in ‘shop’ en maak het positieve effect van een interieur!