Samen met Velto Interstuhl hebben we het nieuwe circulaire collectief Cantor opgezet om een brug te leggen tussen jonge duurzame ondernemers en de zakelijke markt met als doel interieurs mooier voor het oog van de klant, prettiger werken en duurzamer voor ons allemaal te maken.

Onze stoelen worden al op een ‘Duitse degelijke’ duurzame manier geproduceerd, gemaakt van herbruikbare grondstoffen, in een energie neutrale fabriek in het bosrijke Zuid-Duitsland in samenwerking met andere lokale fabrieken waarbij alleen maar lokale bewoners werkzaam zijn en zeer betrokken bij de hele Interstuhl Familie, net als wij. Maar er is meer dan alleen een bureaustoel.

De vraag nam toe naar duurzaam meubilair, en dat merkte je aan alle grote bedrijven die hier hun eigen businessmodel van maakten nog steeds gericht op winst maximalisatie maar dan door hergebruik van hun eigen materiaal. Wat zonde aan dit verhaal is, is dat er ook jonge ondernemers vaak startups zijn die omkomen in al het marketinggeweld van de grote leveranciers.

Juist hierom hebben we samen met Velto het nieuwe circulaire collectief Cantor opgezet om een brug te leggen tussen jonge duurzame ondernemers en diverse partijen op de zakelijke markt. Deze ondernemers hebben hun handen vol aan het ontwerpen en produceren van mooie duurzame producten en verdienen meer aandacht en ook een plek tussen de grote traditionele meubelleveranciers. Er is zoveel meer dan het standaard  vergader- of werkplek meubilair.

Met Cantor richten we ons op een netwerk aan dealers, interieurarchitecten en projectinrichters met als doel op grote schaal interieurs van o.a. kantooromgevingen mooier voor het oog van de klant, prettiger werken voor de werknemer en duurzamer voor ons allemaal te maken.

OOK INTERESSANT

Bamboe; het groeit als kool

Cantor, wie zijn wij?

Anderhalve samenleving

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email