hoe het begon

Samen met Interstuhl NL & BE hebben we het nieuwe circulaire collectief Cantor opgezet om een brug te leggen tussen jonge duurzame ondernemers en de zakelijke markt met als doel interieurs mooier voor het oog van de klant, prettiger werken en duurzamer voor ons allemaal te maken.

De stoelen van Interstuhl worden op een ‘Duitse degelijke’ duurzame manier geproduceerd. Stoel gemaakt van herbruikbare grondstoffen in een energie neutrale fabriek in het bosrijke Zuid-Duitsland, in samenwerking met andere lokale fabrieken. In deze fabrieken zijn bijna alleen maar lokale bewoners werkzaam en zeer betrokken bij de hele Interstuhl familie, net als wij dat zijn. Maar er is meer dan alleen een bureaustoel.

De vraag naar duurzaam meubilair neemt toe en dat merk je aan alle grote organisaties die hier hun eigen businessmodel van maken. Een model gericht op winst maximalisatie, maar dan door hergebruik van hun eigen materiaal. Wat zonde aan dit verhaal is, is dat er ook jonge ondernemers (vaak startups) zijn die omkomen in al het marketinggeweld van deze grote leveranciers.

Juist hierom hebben we samen met Interstuhl NL & BE het merk Cantor opgezet om een brug te leggen tussen jonge duurzame ondernemers en diverse partijen op de zakelijke markt. Deze ondernemers hebben hun handen vol aan het ontwerpen en produceren van mooie duurzame producten en verdienen meer aandacht en ook een plek tussen de grote traditionele meubelleveranciers. Er is zoveel meer dan het standaard  vergader- of werkplek meubilair.

Met Cantor richten we ons op een netwerk aan dealers, interieurarchitecten en projectinrichters met als doel op grote schaal interieurs van o.a. kantooromgevingen mooier voor het oog van de klant, prettiger werken voor de werknemer en duurzamer voor ons allemaal te maken.

OOK INTERESSANT

valchromat

oneindigheid van Georg Cantor

anderhalve samenleving

Deel artikel: